Din Körskola

dinkorskolaDin Körskola i Stockholm erbjuder allt för ditt körkort, oavsett om du letar efter en körkortsutbildning för personbil, MC, Buss eller Taxi. Här står pedagogik, professionalism och prisvärda paketutbildningar i centrum, men också den personliga kontakten mellan lärare och elev. Kort sagt: på din Körskola i Stockholm, Hallunda finns alla resurser för att göra din väg till körkortet så lätt och prisvärd som möjligt, men alltid men stora krav på kvalitet och pedagik.

Du får dessutom massor av matnyttig information på hemsidan, och här kan du boka både handledarutbildning och riskutbildning direkt med flera kurstillfällen varje månad. Du kan även få hjälp med din synundersökning, körkortsundervisning på flera språk samt specialutbildningar för dig med extra behov, exempelvis dyslektiker och dig med läs-och skrivsvårigheter.

  • Ansluten till STR, Sveriges Trafikskolorna Riksförbund
  • Fokus på pedagogik och professionalism, bland annat körkortsutbildning på flera språk utöver Svenska och Engelska.
  • Många prisvärda paketerbjudande, bland annat för intensivutbildning.

Omdöme Din körskola

Har du varit elev på Din Körskola i Stockholm? Vi värdesätter din åsikt! Lämna ditt omdöme från 1-10, där 1 är sämsta betyget och 10 det högsta. Du kan bara rösta en gång.

Fakta Din Körskola

Adress: Tomtbergavägen 2, 145 67 Hallunda.
Hemsida: Din Körskola Stockholm

Karta: