Odenplans Trafikskola

odenplans-trafikskolastockhDet är ingen överdrift att påstå att Odenplans Trafiskola i Stockholm kan det här med körkortsutbildning. Körkolan ägs av paret Lars och Eva Rembjer, som sedan 1954 hjälpt tusentals elever i Stockholm på vägen mot körkortet. Här får du professionell och pedagogisk hjälp av erfarna lärare, såväl kvinnliga som manliga. För dig med speciella behov, såsom dyslexi, finns speciella kurser och Odenplans Trafikskola jobbar ständigt med att anpassa sina utbildningar efter elevernas behov.

  • Anslutna till STR.
  • Fokus på Odenplans Trafiskola ligger helt och hållet på elever som vill ta körkort för personbil.
  • Riskutbildning och handledarutbildning kan bokas online. Du kan även chatta med kundservice direkt online.
  • Finns möjlighet att ta körlektioner på helgen. Även intensivkurs för körkort.

Så här beskriver Odenplans Trafikskola själva sin verksamhet på hemsidan:

Skolan har ett 20-tal moderna övningsbilar, Volvos C30-modell. Samtliga yngre än ett år. Omtyckt, bekväm och lättmanövrerad bilmodell med mycket god runt-om-sikt. Alla bilar är utrustade med manuell växellåda.Vi har ändamålsenliga lokaler för både klassrumsundervisning och gott om plats för enskild inlärning med hjälp av datorer.

Omdöme Odenplans Trafikskola

Har du varit elev på Odenplans Trafikskola i Stockholm? Vi värdesätter din åsikt! Lämna ditt omdöme från 1-10, där 1 är sämsta betyget och 10 det högsta. Du kan bara rösta en gång.

Fakta Odenplans Trafikskola i Stockholm

Adress: Karlbergsvägen 18, 113 27 Stockholm
Hemsida: Odenplan.se

Karta: