Ringens Bilskola

ringenstrafikskola-stockholRingens Bilskola i Stockholm har satt höga mål, nämligen att vara inte bara Stockholm, utan hela Sveriges bästa körskola.

Eller som de själva uttrycker saken på sin hemsida: ”Vår målsättning på Ringens Bilskola är att vara Sveriges bästa körskola. Hos oss hittar Du duktiga instruktörer med lång erfarenhet.

För att våra instruktörer ska fortsätta utvecklas går de på kontinuerlig vidareutbildning.” Mot bakgrund av denna vision jobbar Ringens Bilskola hela tiden med att utvärdera sin utbildning och ta hänsyn till elevernas åsikter och behov. Målsättningen är att du som elev ska kunna ta ditt körkort snabbt och effektivt, till minst möjliga kostnad, samtidigt som du får en körkortsutbildning av högsta kvalitet. För dig med speciella behov har Ringens Bilskola flera utmärkta alternativ, bland annat ges en körkortsutbildning på teckenspråk.

  • Ansluten till Sveriges Trafikskolors Riksförbund, STR.
  • Lång erfarenhet med tusentals elever genom åren.
  • Erbjuder flera utbildningspaket för körkort. Även riskutbildning, handledarutbildning samt intensivutbildning.
  • Finansieringsalternativ via Resursbank, där du lägga upp en förmånlig räntefri avbetalning för ditt körkort.

Omdöme Ringens Trafikskola Stockholm

Har du varit elev på Ringens Trafikskola i Stockholm? Vi värdesätter din åsikt! Lämna ditt omdöme från 1-10, där 1 är sämsta betyget och 10 det högsta. Du kan bara rösta en gång.

Fakta Ringens Trafikskola i Stockholm

Adress: Ringvägen 89 B, 118 61 Stockholm
Hemsida: RingensBilskola.se

Karta: