Stockholm City Trafikskola

stockholmcity-trafikskolaHär talar vi om en trafikskola i Stockholm City med allt som behövs för att göra vägen till körkortet snabb, enkel och prisvärd. Som körkortselev hittar du samtliga utbildningar som behövs på vägen mot körkortet, exempelvis Riskettan, Handledarutbildning, teorikurser (ges dessutom på flera olika språk) – och nu kan du till och med göra din synundersökning för körkortstillståndet här. Det ska också nämnas att priset på de olika kurserna tillhör Stockholms lägsta (exempelvis 300 kr för handledarutbildningen), samtidigt som det hela tiden finns gott om kurser att boka, både på vardagar, kvällar och helger. En annan fördel är förstås läget mitt i centrala Stockholm, vilket gör detta till en synnerligen lättillgänglig trafikskola.

Detta är också en trafikskola som lägger stor emfas på det pedagogiska arbetet. Vilket inte minst märks på det stora antalet elever som kommer ut på andra sidan utbildningen med ett körkort i handen.

Omdöme Stockholm City Trafikskola

Har du varit elev på Stockholm City Trafikskola? Vi värdesätter din åsikt! Lämna ditt omdöme från 1-10, där 1 är sämsta betyget och 10 det högsta. Du kan bara rösta en gång.

Fakta Trafikskola i Stockholm City

Adress: Valhallavägen 73, 114 27 Stockholm
Telefon: 08-284416
Hemsida: Trafikskola Stockholm City

Karta